Minecraft » Premium

Minecraft server Premium hosting

Het Minecraft Premium hosting pakket is er helemaal op gericht dat jij, de klant, de allersnelste en beste Minecraft server hosting krijgt. De server is uitgerust met de hyper snelle AMD Ryzen 9 7950X3D hierdoor kan de server soepel draaien wat jij er ook op doet; mods, een groot server netwerk of veel automatische farm – niks is deze server te gek.

Premium hardware

Op deze server hosting is niet bezuinigd. De server is voorzien van de Ryzen 9 7950X3D die een boost clock heeft van maar liefst 4.6GHz, ook is hij uitgerust met snelle Samsung NVMe SSD’s die in RAID opstelling zijn geconfigureerd zodat jouw bestanden nooit verloren gaan.

De beste Minecraft hosting voor veel spelers

Heb jij een grote Minecraft server waar dagelijks veel mensen op spelen? Dan is dit het ideale Minecraft hosting pakket voor jou. De server heeft geen problemen met het verwerken van grote spelers aantallen en blijft altijd stabiel.

Minecraft modded server hosting

Door de buitengewoon goed uitgeruste server is deze hosting ideaal voor modded Minecraft servers. Mods vragen vaak veel van een Minecraft hosting, daarom is het altijd belangrijk om bij gebruik van mods op je Minecraft server een sterke en snelle server te gebruiken.

Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat wij en onze partners cookies kunnen instellen voor doeleinden, zoals het aanpassen van inhoud en reclame.

Accepteren