Minecraft » Java

Minecraft Java server hosting

Verken, samen met anderen, de online Minecraft wereld met onze Java server. Dit Minecraft hosting pakket is onze budget optie. Deze server heeft voldoende kracht om een kleine Minecraft server te draaien. Daarnaast krijg je bij aanschaf van dit pakket toegang tot een gemakkelijk hosting paneel; met dit paneel kun je gemakkelijk je server beheren, dit zodat jij gewoon lekker kan Minecraften.

Minecraft survival server maken

Maak je eigen Minecraft survival server, met een paar klikken kun jij na aanschaf op de server spelen. De server is uitermate geschikt voor de survival uitdaging die Minecraft te bieden heeft, dus waar wacht je nog op? Koop een server en ga het survival avontuur aan!

Geoptimaliseerde server versie

Wij maken gebruik van de Minecraft Paper uitvoering, deze versie is een geoptimaliseerde versie van de standaard Minecraft uitvoering, hierdoor loopt jouw server nog beter. Je kan echter, als je dat graag wil, zelf elke gewenste Minecraft versie op je server zetten.

Voor de kleine Minecraft server

Dit hosting pakket is buitengewoon goed voor de kleine Minecraft server. Door zijn toegankelijke prijs staat jou niks meer in de weg om de eerste stap te zetten richting het opzetten van jouw server – iedereen begint per slot van rekening ergens klein.

Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat wij en onze partners cookies kunnen instellen voor doeleinden, zoals het aanpassen van inhoud en reclame.

Accepteren