Minecraft » Bedrock

Minecraft Bedrock server hosting

Maak je eigen Minecraft Bedrock server, speel samen met vrienden op dezelfde server via verschillende platformen zoals: computer, mobiele telefoon, Xbox en Playstation. Ga het Minecraft avontuur aan samen met jouw vrienden ongeacht het platform waar zij op spelen, dit maakt Minecraft Bedrock de ideale server als jij op zoek bent naar een flexibele Minecraft server hosting met veel vrijheid.

Ondersteuning voor alle platformen

Je kunt met alle platformen samen op een Minecraft Bedrock server spelen, je hoeft enkel de Minecraft Bedrock versie te installeren op het gewenste platform.

Direct starten; Bedrock staat al op de server

Zodra je een Minecraft Bedrock server hosting pakket bij ons hebt gekocht kun je direct beginnen met gamen; geen gezeur met moeilijke installaties, wij hebben alles al voor jou klaar gezet.

Simpel in gebruik

Al onze Minecraft Bedrock servers krijgen toegang tot ons krachtige beheerpaneel. Ons Minecraft server beheerpaneel heeft veel features en is zeer makkelijk in gebruik.

Wat is het verschil tussen Minecraft Bedrock en Pocket edition?

Minecraft Bedrock is de opvolger van Pocket edition; waar je het vroeger Minecraft Pocket edition noemde, daar heet dat nu Minecraft Bedrock. Minecraft Bedrock en minecraft Pocket edition zijn hierdoor ook compatibel; je kunt een Minecraft Bedrock server joinen met een Minecraft Pocket edition installatie.

Hoe maak ik een Minecraft Bedrock server?

Het maken van een Minecraft Bedrock server is niet lastig, koop een van de bovenstaande hosting pakketten en zorg er vervolgens voor dat iedereen de juiste minecraft versie heeft geïnstalleerd en je bent klaar. Het maken van een Minecraft Bedrock server is bij ons niet lastiger dan het maken van een normale Minecraft server.

Kan ik ook met Ps4 en Xbox op Minecraft Bedrock spelen?

Ja, je kan ook met de PlayStation of de Xbox op onze Minecraft Bedrock servers spelen, je hebt hier echter wel een app voor nodig.

Kan ik ook een Java server gebruiken als Bedrock server?

Ja, als je bij ons een Java server hebt kun je deze met de GeyserMC plugin omzetten naar een Bedrock server. De GeyserMC plugin zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande data wordt omgezet in begrijpbare informatie voor zowel de server als het platform dat met de Minecraft server verbonden is; eigenlijk is de GeyserMC plugin een soort van vertaalmachine die ervoor zorgt dat de server de taal begrijpt van alle verbonden apparaten en andersom dat alle apparaten begrijpen wat de server zegt. Met de GeyserMC plugin behoud jij je Java server maar kun je wel met verschillende platformen joinen.

Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat wij en onze partners cookies kunnen instellen voor doeleinden, zoals het aanpassen van inhoud en reclame.

Accepteren