Metishosting sluit haar deuren. Het is niet langer mogelijk om nieuwe hostingdiensten af te nemen.

Klik hier voor meer informatie

Minecraft Java

Maak je eigen Minecraft server met de standaard Java uitvoering.

Niet beschikbaar

Minecraft Bedrock

Een eigen Minecraft server waarop je kan spelen met mobiel en andere apparaten.

Niet beschikbaar

BungeeCord

Start je eigen Minecraft netwerk met een BungeeCord server.

Niet beschikbaar

Gemakkelijk hosten

Al onze pakketten krijgen toegang tot de volgende features op ons krachtige serverbeheerpaneel:

Subdomeinen

Personaliseer jouw Minecraft server adres; maak een variatie aan op ons bestaande adres en maak de server herkenbaar voor iedereen, en dat geheel gratis.

Back-ups

Dataverlies komt vaker voor dan je denkt, maak daarom gemakkelijk een server back-up zodat jouw serverprogressie nooit verloren gaat.

Schedules

Bespaar tijd en optimaliseer jouw Minecraft server met schedules. Automatiseer acties zoals het herstarten van je server, dit zodat jouw server optimaal loopt.

Version manager

Elke Minecraft versie heeft een unieke spelervaring te bieden, verander daarom binnen een handomdraai de serverversie met onze version manager.

Plugin installer

Met plugins kun je extra features toevoegen aan het basisspel van Minecraft. Download eenvoudig alle Spigot-plugins met onze plugin-installer.

Database

Het kunnen instellen van een eigen database biedt vele voordelen, zo worden gegevens efficiënter verwerkt en kan er gebruik gemaakt worden van bepaalde plugins die een database vereisen.

Door deze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat wij en onze partners cookies kunnen instellen voor doeleinden, zoals het aanpassen van inhoud en reclame.

Accepteren