Kennisbank » Sub-user-verwijderen

Hoe verwijder ik een subuser van mijn Minecraft server?

Leer in deze tutorial hoe je een extra beheerder verwijderd van je server.

In deze gids leer je hoe je eenvoudig een sub-user verwijdert van je Minecraft server. We leggen stap-voor-stap uit hoe je inlogt op ons paneel, een server selecteert en een sub-user verwijdert met de juiste stappen. Zo kun je eenvoudig toegang intrekken van wie jij wil.

Lees dit artikel over het aanpassen van permissies van al bestaande gebruikers. Gebruik dit artikel voor het toevoegen van niueuwe beheerders.

Stap 1: Inloggen Log in, met jouw account, op ons paneel.

Stap 2:server selecteren Selecteer de server waar je de sub-user op wil verwijderen.

Stap 3:sub-user verwijderen Klik op het kopje ‘users’ en zoek de sub-user op die jij wil verwijderen. Als je de sub-user gevonden hebt kun je hem verwijderen. Klik rechts naast de sub-user die jij wil verwijderen op het prullenbak plaatje.

Als je op het prullenbak icoontje hebt gedrukt krijg je een pop-up met de vraag of je zeker weet dat je deze sub-user wil verwijderen, klik op de rode knop met: ‘Yes, remove sub-user’. Als je hebt bevestigd dat je deze sub-user wil verwijderen dan is de gebruiker verwijderd.